» Onsdag

Veckorna bara rusar iväg och snart är det jul, det är helt sinnesjukt vad tiden går fort och självklart längtar man ju till julafton.
Julafton och öppna paket det är som att man blir ett barn på nytt, men INTE riktigt ännu är det jul så bäst att lugna ner sig.
På tal om jul har ni fixat klar julklappar ännu, håller ni på eller är ni redan klara?
Jag själv brukar vara ute i god tid och vara klar med julkappar långt innan men några julkappar är faktiskt kvar att fixa.
 
Som de flesta pratar om är vädret och nu tycker jag vädret är perfekt lagom = inte för kallt, enda nackdelen är väl allt regnande men jag har tur som har sandhagar så hagarna inte är  geggiga och blöta som tur är.
 
Ni hästfolk hur är era hagar just nu?
 
 
Nu när det närmar sig vinter eller det är vinter så ska vi åka iväg med Thunderbird på löshoppning.
Vi har gjort intresseanmälan till ett ställe, men som sagt det beror på vem de har fixat som håller i löshoppningen. Man blir VÄLDIGT KRÄSEN efter att ha löshoppat för den bästa Uno Bohman som verkligen kunde detta med löshoppning och man fick proffshjälp och förklarat på ett utmärkt sätt.
Han kunde sätta personer på plats, de som  "jag vet bäst" typen av hästfolk med hans ständiga kluriga frågor och de kunde knappt svaret på frågan.
Det var nästan så jag skrattade inombords för mig själv för jag verkligen hatar folk som är den typen av hästfolk.FÖR NÄR MAN HÅLLER PÅ MED HÄSTAR BLIR MAN ALDRIG FULLÄRD. =)
 
Ps ni som vet vad jag menar med texten har verkligen fötterna på jorden. ds.
 
Speedy är ju fortfarande ungponny och kommer att få vila i december och januari. Viktigt med viloperioder eftersom jag vill att han ska hålla länge den kära och goa ponnyn. =)
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo