» Halloween-tema

Håller på och tittar runt på olika hästbutiker  på webben om  orange schabrak och det verkar vara svårt att hitta i storlek ponny eller att hitta i den färgen verkar vara rent allmänt svårt. I alla fall när man kollar in på hästbutiker på webben, men hoppas på att hitta i någon hästbutik som kanske inte lägger ut allt på webben.
Har ju hittat flera orange schabrak i storlek full, men det hjälper ju inte mig.  På en sida var det slutsåld på orange schabrak i ponny storlek = synd.
 
Ni har säkert redan gissat ut varför jag vill köpa ett orange schabrak och det är självklart till halloweenhoppningen som Isabelle ska vara med på.  Vi pratade lite om igår hur hon ska klä ut sig och ska även åka iväg och köpa en halloween-dräkt.
Vi har ju två halloween maskar här hemma som jag kommer att fixa och dona med , och vart de ska vara eller hur jag ska göra med dem håller vi lite hemligt tills halloweenhoppningen är.
 
Har ju en plan hur vi vill att det ska se ut, men svårare att få till det i verkligheten så det funkar till ponnyn och ryttaren.
 
Vi ska i alla fall försöka slå detta med påsk outfiten.
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo