» Tips på bra bloggar att läsa

Tänkte kolla med er om ni har tips på bra hästbloggar till mig. Jag läser en storbloggares blogg och någon mindre blogg,  så det skulle vara kul med tips.
 

 
I Stockholm hade jag och barnen megakul  och vi bodde på Freys hotel mitt i smeten i Stockholm som bara var cirka 300 meter till Drottningsgatan.
Hotellet var väldigt fint och mycket av inredningen de har på hotellet var hästar tex hästtavlor, hästhuvuden, och ett bord vid receptionen var en hästbild på.  Hotellet heter Frey från ett halvblod och ryttaren och hästen Frey vann ett distansritt på 450km, mer kan ni läsa om på Freys hemsida.
 
Jag och barnen hade fullt upp hela dagarna med att dagen började med god frukost till att vi åt ute varje dag och fikade. Har nog gått upp x-antal kg på grund av all god mat vi åt, men någon gång måste man njuta och ha semester.
Vi var på bio på Sergel och tittade på draktränaren 2  och innan var vi på stan och kollade runt.
En annan dag var vi på Kungliga slottet och tittade inne där och gud så fint slott Sverige har, har faktiskt inte varit inne där innan. Men min son som gillar historia ville gå in där och titta. 
 
Har även varit inne på NK, Gallerian, och några till köpcentrum och vi har gått och gått mycket i centrum och verkligen kollat in massor av Stockholm.
Nu har ju vi varit ofta i Stockholm men mina barn har varit så små innan så de ville verkligen gå omkring mycket och hinna se det mesta under tiden vi var där.
 
Kan ju skriva massor men lite vill vi ha privat också.  =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Anonym
14 September, 2014 - 18:07 / BLOGG: http://teamjessie.wordpress.com

Mysigt

Svar: Ja vi har haft väldigt mysigt. =)
Caroline Arvidsson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo