» Shoppat på skara Hästsport

Har varit på Skara Hästsport och shoppat ett vintertäcke till Willy och det blev ett Horseware Amigo Hero 6 ponny plus medium 200g med hals.
Ska prova om det passar på honom snart, men det tror jag eftersom jag tog med hans ena täcke till butiken och mätte så jag slipper åka fram och tillbaka.
Det är svårt att köpa täcken till rasen welsh mountain eftersom en del täcken blir ju som klänningar för dessa små ponnyer.
Köpte även Instant Magic till Willy som jag ska ha när jag klipper honom och de på NAF tyckte att jag kunde ge Willy en halv tub av medlet.
Regntäcket med fleece som jag köpte på Ullared i fredag var ju alldeles för stort till Willy ,sitter som en klänning på honom och provade även på Speedy som är c-ponny och där satt täcket perfekt på längden men på ryggen blev det för kort.
Det stod att täcket skulle vara stort i butiken så jag köpte en storlek mindre i 105cm ,han har annars 115cm på täcken och som tur är har jag redan fått sålt det och det kommer en tjej imorgon och köper det.
 
Någon som frågade varför jag inte lämnade tillbaka det och här är svaret.
Jag kan ju inte åka hela vägen till Ullared för att byta täcket då det skulle kosta för mycket i bränsle fram och tillbaka till Ullared. För bara bränslet fram och tillbaka så skulle jag kunna köpa ett täcke för. 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo