» Isabelle är medveten redan nu

 
 
Isabelle är medveten redan nu att Tyngwndwn Gemma är till salu om ett år, när fölet är avänjt. Isabelle är fortfarande väldigt liten så hon kan ju rida på welsh mountain ett bra tag till men jag vill inte samla på ponnyer och dessutom får ju Gemma föl om några månader och det fölet kommer också att vara till salu.
 
Det bästa med Isabelle är att hon tar det som en vuxen när man diskuterar detta med henne. Det är väl mer jag som inte vill sälja men om en till större ponny ska in måste en ut.  Isabelle vill ju satsa på hoppningen och då krävs ju en till större ponny.
 
Varför vi valde att betäcka Gemma är enbart för att Isabelle och William ska få vara med om att få ett eget föl och få möjligheten att vara med när ett föl blir till. Plus att Willy våran avelshingst kom till oss så det föll ju sig automatiskt att vi tog ett föl på henne.
 
Gemma är en underbar individ som sköter om ryttaren på ryggen på ett bra sätt och hon älskar att rida ut i skogen samt rida ett dressyrpass på ridbanan.  När det kommer till hoppning kräver hon en bestämd ryttare som vågar rida när det kommer till högre hinder. Gemma har dåligt självförtorende när det gäller hoppning på högre hinder.
Hon har otroligt bra hoppteknik och hoppar väldigt fint.
 
Gemma är en ponny som man kan låta sitt barn sköta om ponnyn själv och man vet att hon tar väl hand om ryttaren som bortstar och pysslar med i stallet.
 
Gemma är den ponnyn som Isabelle har fått sin fina balans ifrån och det tackar vi henne enormt mycket för.
 
Hon har bra stam och är vacker som en tavla att se på och hon har avelsdiplom och vunnit många utställningar och fått pris med förra ägaren som är uppfödare.
 
Utmärkt rastyp feminin. Vackert hvud, bra överlinje. Benad till storleken, nöjaktigt korrekt. Taktmässig något kort skritt. Lätt vägvinnande trav.
 
www.blabasen.se/sh/SokHast?a=visa_hast&id=236418
www.data.swf.nu/Stambok/ShowHorse_Evaluation.asp?id=26231
 
Har sen tidigare fått två föl och nu är hon betäckt med avelshingsten  Brierdene Gwillam
 
Tyngwndwn Gemma (2006) u.Putwell Ruby e. Tyngwndwn Terence 
Sluttmätt till 115 cm
Vaccinerad
Försäkrad i Agria
Regelbundet kollad i tänder och avmaskad
 
Isabelle har tränat för hopptränare en gång i veckan med Gemma och fått väldigt fina ord från hopptränaren.
 
Finns massor att skriva om denna fina dam och vet ni om att ni ska leta efter en snäll barnponny om ett år så får ni gärna höra av er.
Hon säljes ej till första bästa utan vi är enormt petiga vart hon hamnar.
 
Min dotter har gjort en otroligt bra resa med denna ponny som knappt tog galoppfattning när hon kom till att få henne att hoppa över hinder och få en ponny som hon har lärt sig massor på och blivit en bättre ryttare tillsammans med denna härliga personliga ponny.
 
Både nya och gamla filmer finns på youtube för att se vilken skillnad Isabelle har gjort med henna. En stor eloge till Isabelle som kämpat med denna ponny.
 
Pris: Eftersom hon ska säljas om ett år ,så skriver vi inte ut priset ännu.
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo