» Tävling och regn

Idag är det tävling för Isabelle och Speedy på Grevagården och hon ska hoppa två klasser där, LD+ och LC och vi behöver inte åka dit så tidigt eftersom det är stor hästar först.
Hoppas vi inte åker för sent bara, så vi  missar klassen, men eftersom det regnar idag vill man ju inte vara där för tidigt om man inte behöver.
 
Tvättade Speedy igår och ska snart gå ut och packa in sakerna i bilen och leta fram regnkläder. Men ska jag vara ärlig så har jag nog inte mer än en regnkappa och hoppas det räcker.  Får faktiskt skärpa mig och ta tag i att köpa ordentliga regnkläder, men det är ju så fult med regnkäder.
 
Fredag åkte vi till Skövde till Hööks för att köpa nya ridvantar till Isabelle som hon får när hon fyller år, och hon har även fått 6st koner till ridbanan och de köpte vi på Biltema eftersom de var slut på Hööks. Hon hade även bestämt att hon ville ha saker på Teknikmagasinet och där blev det enhörnings bajs , och en mugg som ser ut som en toalett och någon mer sak som jag inte ens vet vad det är och lite skämt godis.
 
Shoppade även på Skara Hästsport igår och det får ni se i ett annat inlägg.
 
Hon får fira sitt kalas för de närmaste på Grevagården eftersom hon tävlar på söndag också när hon fyller år. Sen får hon ha ett kalas för sina vänner efter sommaren när kompisarna är tillbaka från semestern.
 
Sen får hon ju även en D-ponny i födelsedagspresent och den väntar vi ju på att ska komma från Irland.
Jag kommer ju att få rida D-ponnyn tills Isabelle har växt i den.
 
Dax att gå ut och packa bilen.
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo