» Hjo hästsportklubb pay and jump 70 cm och 60 cm

 
Vi åkte till Hjo hästsportklubb för att Isabelle skulle hoppa pay and jump med Speedy och det var första gången vi var i Hjo.
Vill börja med att säga vilken fin anläggning och bra planerat vart de har framridningen och framhoppningen och ridhuset precis brevid så man kan se allt utan att springa runt som en förvirrad höna för att hitta.
 
Fin anläggning och kul att allt var så nära och ännu bättre att de har gjort så fint vid hindrena och pyntat med blommor och att de tog tid på rundan när man hoppade. Första pay and jumpen som vi har varit på där man tar tid på pay and jumpen.
Det roliga var att Isabelle sa innan vi åkte dit, kan du ta tid på min hoppning så får jag se hur tiden är. Men detta behövde jag ju inte göra för det gjorde ju de redan.
Perfekt att veta och få möjligheten att veta hur tiden ligger till på en pay and jump.
 
Hon hoppade 60 cm ch 70 cm.
 
60 cm blev en felfri runda men sämre tid eftersom hon travar då och då, men hon var lite nervös på ett nytt ställe.
70 cm blev det fyra fel men jättebra tempo och varför hon fick fyra fel är att hon svängde lite för tidigt in på hinder nr 2 men bra att hon vill träna svängar inför omhoppning. 
 
Hon var nöjd och glad åt båda rundorna och glad att Speedy beter sig så lungt och snällt när han kommer till ett nytt ställe och knappt tittar på att de har pyntat med blommor.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo