» Veredus Olympus Senskydd och boots

 
 
Ett par nya senskydd till Speedy i märket Verdus Olympus köpte jag idag på Skara Hästsport. Snygga och vet ju om att dessa kommer passa perfekt på Speedy.
 
Lite tråkigt bara att Eskadron fårskinnsboots inte har kommit ännu, börjar allvarligt tröttna rejält att köpa hästgrejer när man ständigt får beställa saker och sen får man vänta i X-antal dagar innan de kommer, när man fick ett mejl om att det tar 5 dagar och så har det gått 14 dagar och i butiken idag säger de att jag får vänta tills nästa vecka och då går det ju ännu flera dagar innan de kommer.
Förstår ju klart och tydligt att de inte kan skicka efter ett par boots, men går ju att ringa och säga att det kommer att ta flera dagar än dessa 5 som de mejlade om först.
 
Kunde ju lika gärna köpt bootsen på ett annat ställe och dessutom kan jag inte vänta längre på bootsen så jag köpte ett par andra boots så länge tills de dyker upp.
 
Får hoppas att dessa blå boots passar till Willy sen när de andra kommer, så de inte blir liggandes i stallet.
 
Ett par HorseGuard boots blev  det så länge tills de andra kommer.
 
 
 
Det är ju inte första gången som jag är inne i en hästbutik och det är slut, och man får beställa och sen kanske inte sakerna kommer alls för de har glömt av att beställa, eller andra bortförklaringar.....
 
Eller när jag ringde igår och frågade om de har kommit så får man höra va det de svarta du skulle ha....nej ett par bruna.
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo