» Gota Cup i Törebod omgång 2

 
Bäst att tänka på vad man skriver för egentligen är det ju inte Törebodas fel att det blåser så hindrena och stöden blåser ner som dominospelet.  Man får ju bara skratta åt det så här efteråt.
 
Men det finns ändå frågor i mitt huvud som jag inte riktigt kan släppa som att vem tillät att sätta STENAR på hinderstöden/infångarna för tänk om något barn hade åkt av och landat och fått STENEN i nacken eller i huvudet vem står för det om det händer något allvarligt.? JAG skulle lätt STÄMMA den föreningen.   Tänker jag inte hymla med. De la stenar vid hinderstöden/infångarna för att de trodde att hindrena skulle stå kvar , vilket det inte gjorde ändå....
 
Det andra är varför det inte var LIKA för ALLA som TÄVLADE att de funktionärena höll i hinderstöden/infångarna utan det gör de vid D-ponnyerna kanske på några C-ponnyer så vissa får HJÄLP och vissa som tex Isabelle får ingen hjälp vid hinderstöden/infångarna.
 
Hur det gick för Isabelle och Speedy i första klassen  LD bed A clear round gick det kanonbra och rosett.
 
I andra klassen lagklassen LD bed A fick hon och Speedy 12 fel något som inte är  vanligt för Speedy precis men förstår han när hinder nr 2 blåser omkull innan han ska hoppa och sen tror han väl att det tredje hindret ska blåsa bort så han stannar vid det och hoppar fint tills han kommer till hinder nummer 6 och stannar där också eftersom det kommer en vindpust och så får de  4 poäng tidsfel.
Efter denna rundan är hon ändå nöjd för hon vet om att detta inte beror på varken Isabelle eller Speedy utan vädret och vindpusten och hindret som blåser ner innan de ska hoppa det.
 
 
Tilde och Tiffany skötte sig bra och fick två rosetter med hem. =) Båda rundorna gick bra och Tiffany hoppar lite speciellt över hindrena men hoppar det gör denna damen.
Med tanke på allt blåst  är jag glad att vi tog på båda ponnyerna luvor så det inte blåser för mycket i de känsliga öronen. 
 
Nu ska jag värma mig i soffan, njuta och dricka kaffe. Isabelle är så trött att hon somnade efter denna blåsiga tävlingsdag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo