» Dressyrträning måndag för Anneli Borgh


» Shopping på mässan i Göteborg


» Göteborg horse show ,lördag

 
Lördag och vi åkte iväg till Göteborg horse show och började med att titta på föreställningen och otroligt kul att se och perfekt att sitta högst upp. =) 
Shoppade även lite i pasuerna även om jag hade bestämt sen innan att inte göra det eftersom det är jobbigt att gå och hålla i allt sen haha.
 
Vi åt sen på en resturang som heter Vivaldi resturang och bar och Isabelle fick äta GRATIS eftersom hon är så liten enligt krögaren.  =) Jättegod mat och perfekt service.
 
 
Shoppade en hel del från min lista även om jag fick leta efter den "gamla" Veredus luvan eftersom de flesta bara hade inne de nya med färg i. Blev iallafall väldigt glad åt att hitta den på mässan.
 
Letade länge efter benskydd i färgen brunt till ponny och hittade tyvärr inget , de flesta verkar ha tagit med till stor häst. Så Speedy har nu lila benskydd som hemma-skydd.
 
Boots i ponny var också svårt att hitta med ludd i, där var det också många utställare som hade med många till stor häst. Men hittar sen ett par svarta boots, tyvärr utan ludd.
 
Vi köpte även Roeckl MicroMesh ridhandske hos "tysken".  Tittade även efter Eskadron-täcken men de hade inga med utan fanns bara täcken i andra märken och då köpte jag ett regntäcke på Strömbergsgård.
 
Isabelle köpte även en HV-polo väska en svart.
 
Det blev även ett dressyrschabrak med Isabelles namn på , och det blev ett märke från Schockemöhle.
 
PS of Sweden hästgodis i en stor förpackning.
 
 Kentucky grimma fårskinn hittade jag ej storlek ponny i färgen brunt. Fanns många  i storle full.
 
Isabelle kommer att visa shoppingen i en film och så kommer det upp en film även från Göteborg horse show.
 
Rolig dag med trevlig föreställning, och god mat och härlig shopping. =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Juniortoppen tisdag


» Dressyrträning måndag

Isabelle tränade för Anneli Borgh igår och tyvärr dog min mobil så inga bilder eller filmer.  Isabelle gillar mera youtube så hädanefter  finns hon mera där.  Sök på Isabelle Arvidsson och prenumera på kanalen där istället . 😀

» Göteborg, Lorensbergsteatern, hotell fredag , plus travet på lördagen

 
I fredags åkte jag tåg till Göteborg med jobbet för att bo på hotell Scandic Opalen och även gå på Lorensbergsteatern för att se Macken. 
 
Hotellet var fint och fräsch men väldigt lyhördt rum, sköna kuddar och fint rum. Jag hade tre sängar i mitt rum som jag kunde välja och vraka vilken säng som jag ville sova i.
 
Otrolig god frukost på hotellet.
 
På fredagskvällen åt vi på Lorensbergsteatern som hade bra kryddad mat men ändå inte för mycket kryddad.   Ni vet maten är så god att de riktigt fastnar av smakerna i munnen.
Fint uppdukat och maten var fint upplagt på tallrikarna.
 
På Lorensbergsteatern såg vi även på MACKEN och föreställningen var bra och mycket skratt och bra skådespelare. =)
 

 
På lördagen åkte vi tåg hem från Göteborg och tåget gick väldigt långsamt och Fredrik kom och hämtade oss i Skövde och skjutsade hem de som var med på tåget.
 
Jag hade lite bråttom efteråt och fick sminka mig i bilen för att hinna åka till travet eftersom vi skulle se på trav och äta.
Det var ju ett tag sen jag var på trav och åt på deras restaurang och denna gången var det faktiskt ingen höjdarmat men det är ju ganska förståligt om man kommer direkt från Lorensbergsteatern och ätit gott där och jämför maten på travet.
 
Restaurangen på travet var förrätten jättefint upplagt på tallriken och eftersom jag åt "samma" förätt på Lorensbergsteatern så smakade inte travets förätt något.  Knappt kryddad eller någon smak.
 
Varmrätten var köttet väldigt gott men inget kryddat och såsen smakade inget.  Potatisgratängen kändes som att den hade varit fryst och enbart värmt upp på. Ni vet smaken av potatis som man fryser och sen tinar upp och det är ingen bra kombo. Nu vet ju inte jag om potatisgratängen var fryst innan men det smakade så.
Ingen direkt krydda i potatisgratängen Fredrik nämnde något om vitlöksmak men jag kände inte någon vitlök.
 
Efterätten: Fick man hämta själv i ett hörn brevid baren, och jag skrattade inombords när jag fick hälla upp kaffe i en pappersmugg. Skämtar de om jag sitter på restaurang vill jag väl inte ha kaffet i en pappersmugg?
Bakelsen var smarrig och god iallfall.
 
Vann gjorde jag ju också på travet. =)
 
Fint upplagt på tallriken på travet, men smakade inget, dåligt med krydda.
 
Köttet gott, men ingen krydda, potatisgratängen.......
 
 
 
 
 
 
 

» Shoppinglistan inför Göteborg horse show

Veredus luva i brunt ej denna på bilden.
 
 Kentucky grimma fårskinn
 
 
Regntäcke till Speedy och Tiffany och ett nytt vintertäcke till Willy. Hoppas att hitta täcken hos tysken om de nu är där, gärna Eskadron täcken. Kommer inte ihåg vad tysken heter men går ju att kolla i utställarlistan om de är där, annars blir det täckes köp hos Strömbergsgård.
 
Boots ska jag också kolla på , lite billigare som Speedy kan ha till vardags eftersom han sliter rätt rejält på sin boots han har nu. Sina tävlingsboots ska ju inte slitas på i vardagen.
 
Roeckl MicroMesh ridhandske
 
Sen vet jag inte direkt något mer jag ska titta på förutom schabrak, men schabrak har vi så många så tror inte det behövs mera schabrak.
 
 
 

» Juniortoppen

 

» Filmsnutt


» Uteritt


» Lördag

http://lrk.se/tavlingsryttare-hoppning.aspx  Tryck på länken så ser ni att Isabelle finns med som tävlingsryttare på klubben som hon är med i nu.  Riktigt kul att hon och alla andra som tävlar för klubben får vara med på bild där och visa upp stolt att de tävlar för sin klubb.
 
Förkylningen håller i fortfarande men inte lika "jobbig" längre och bara äckligt slem som kommer upp. Isabelle har också varit sjuk.
 
Speedy har fått vila i några dagar och Tilde har varit här och motionerat Tiffany och imorgon ska jag motionera henne.
 
Igår var jag och shoppade kläder till mig , något jag hatar att göra eller det går i perioder ibland är det jättekul att shoppa och ibland så är det bara onödigt. Låter kanske knäppt när ni läser men jag är verkligen ingen person som måste ha nytt på mig varje gång som man ska på tex fest eller kalas.  Mycket roligare att köpa hästgrejer.
Jag vet om att vi lever i en värld just nu som man ska ha nytt och flashigt och gärna visa upp sig i det senaste men jag tittar knappt inte ens på vad andra har för kläder på sig heller.
Som jag alltid har sagt det är inte kläderna som gör en person trevlig utan hur den är som individ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» Centimeterhoppning och rosett =)


» Följ med mig en vecka =)


» Dunderförkyld

Åhhh är rätt less på att vara förkyld och ha frossa och feber och har faktist sovit sen jag kom hem igår från jobbet.
Har faktiskt aldrig haft en sån här jävlig förkylning i hela mitt liv.
 
Fredrik och Isabelle har åkt iväg med Tiffany och Speedy till Molly för att tvätta de inför imorgon till centimeterhoppningen.  Molly ska även rida Tiffany.
Får se om jag följer med imorgon ,beroende på hur jag mår.
 
Tildee och Isabelle red igår här hemma med Tiffany och Speedy och vad de gjorde vet jag inte för jag var tyvärr inte med.
Tack snälla Tilde för alla jackor och västen som Isabelle fick. =)
 
 
n

» Torsdag och ridhus

Jag håller på och blir förkyld och fått ont i halsen men bara att gilla läget.
 
Isabelle och Tilde var i ridhus idag och de höll på mycket med galoppen och Fredrik filmade lite när de red och Isabelle filmade när vi åkte i bilen.
Får se hur vi gör med filmen sen om vi delar upp det lite så att den inte blir för lång, för på söndagen är ju den stora dagen för Tiffan. Så kanske kommer upp en film redan på lördag.
 

» Onsdag

Två ponnyer motionerade av Isabelle och Tilde innan det blev mörkt här hemma vid 17:05.
Isabelle började med Willy och sen efter en stund kom Tilde ut med Tiffany de red på ridbanan här hemma.
Jag och Iwett fixade och gjorde klat i stallet och nu är Fredrik på väg och hämtar hö.
 
William åkte iväg till fotbollen och om en stund ska Isabelle åka iväg till STC i Lidköping för fysträning med juniortoppen och några till.
 
Speedy får vila idag och ta det lungt.