» Falbygdens hästsportförening och tävlat

 
Lördags var tjejena och tävlade i Falbygdens hästsportförening och Isabelle hoppade med Speedy en LD clear round och blev felfri.
 
Isabelles och Speedys runda i LD clear round felfri och sista hindret var Speedy i bommen men den låg kvar som tur var.  Första gången Isabelle och Speedy tävlar på utebanan i Falbygdens.
 
På framhoppningen fick jag be Molly gå ut med Tiffany eftersom han ville bara åt hennes håll och skrek rätt rejält åt sin tjej.  För er som inte förstår så kunde man skritta på en volt brevid framhoppningen och under tiden Isabelle hoppade fram så var Tiffany och Molly på volten.  Efter att Isabelle hoppat fram , fick Fredrik säga till att Molly kunde komma in igen.
Kul att Tiffany och Speedy gillar varandra men inte kul för Isabelle som inte har så mycket att säga till om när hon sitter på Speedy som gärna vill åt Tiffany. Kommer bli bättre sen med mera rutin och att de förstår att de inte kommer skiljas åt på tävlingar utan att de ser varandra igen.
 
 
Tiffanys och Mollys runda i LD clear round började vid första hindret ett onödigt stopp och det är enbart för att alla funktionärer 4st står vid detta hinder och Tiffany vågade inte gå fram till hindret då. Ni ser klart och tydligt på filmen sen som Isabelle håller på och redigerar hur funktionärena backar..... Lite tråkigt..
 
Rundan sen tycker jag blev riktigt fint om vi jämför de andra rundor på tävling när hon överhoppar vid varje hinder, nu när Molly rider har hon mera fart och tryck så hon orkar hoppa fina språng.
 
 
Lätt C bed två faser red Isabelle och Speedy en felfri runda och hamnar på 9:e plats utanför placering och duktigt gjort av Isabelle och Speedy och extra kul när hon tävlar mot äldre tjejer.
Hon var jättenöjd när hon kom ut från banan.
 
Lätt C  med Molly och Tiffany fick hon en felfri ritt och riktigt kul och berättade till Molly innan att många hade stannat vid Volkswagen hinder och även Tiffany tittar på detta hinder och fick en felfri ritt.
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo