» Tävlingen i Lidköping

 
Första klassen som Isabelle red var Lätt D+ bed. Två faser A:0/A:0 och hon dubbel nollar och hamnar på 11:e plats utanför placering av 35 startande. En glad och nöjd tjej.
 
Andra klassen Lätt C bed. Två faser A:0/A:0 Hon dubbelnollar även här och hamnar på en 16:e plats utanför placering av 50 st startande. Hon är väldigt nöjd över ritten, och säger efter klassen att hon måste våga släppa efter och våga rida på mera.  Håller med henne, men säger även till henne bättre att du har kontroll över ritten och det blir en fin och snygg runda.  Hon summerar dagen att hon är jättenöjd över Speedy och han är bästa ponnyn.
 
 
 
Vill tacka Lidöpings ridklubb för att de är måna om sina medlemar och låter de få låna gratis boxplats, perfet för oss som tar med en ungponny Tiffany som inte gillar att stå själv i transporten ännu. 
Det enda som jag ska TÄNKA på tills nästa gång vi har boxar är att sätta upp LAPPAR att ej KLAPPA på PONNYERNA. Tråkigt att det kommer in små barn till stallarna och klappar på ponnyerna och sen går och klappar på nästa ponny och sen nästa ponny.  Fick säga till några barn även om de inte förstod varför de inte fick klappa på våra fina ponnyer.
Detta är ju inget man behöver tänka på när man har ponnyerna i hästtransporten för där kommer det aldrig folk fram och klappar = inte vad jag har varit med om under tiden Isabelle varit på tävlingar.
 
 
Tiffany och Tilde hoppade 1B. Lätt D+, A, Lokal och de fick en placering.  Duktig Tiffany som kände igen sig denna gången på tävlingen och var väldigt lugn och harmonisk på tävlingsplatsen. Tilde fick kämpa lite med drivandet inne på banan och stillastående hopp men bättre att hon är duktig att hoppar hinderna och viljan att hon vill hoppa än att hon stannar.
 
Mera rutin behöver denna ponny och stolt och glad att jag köpt en bra "postorderskatalog" ponny som det så fint kallas när man köper ponny utomlands och enbart sett henne på bild och två filmsnuttar.
 
Det är det som är så himla kul att det som var så himla negativa om att vi köpte en ponny utomlands kan ju stoppa upp något och sluta vara så negativa och se själva vilken fin ponny jag köpt.
Varför jag skriver detta är att jag fick X-antal kommentar skickade till min privata meddelande på Facebook om hur dumt det är att köpa ponny utomland.
 
Men som vanligt kan inte SVENSKEN sköta sitt egna utan måste LÄGGA sig i andras LIV.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo