» Hoppträning måndag =)

 
Speedy har ju vilat när vi var i Spanien ,han fick en liten kortare vintervila och Isabelle han rida Speedy två gånger innan hoppträningen igår.  Det bästa med att de vilar en vecka är ju att de inte hinner tappa någon konditon. 
Han ska få vila längre sen i januari eller februari då det brukar bli dåligt väder.
 
Hoppträningen gick väldigt bra och en pigg Speedy och det märks nu på Isabelle att hon inte är rädd längre och vi skojade till det lite igår med Isabelle och nämnde att hon skulle vila från ridningen i en vecka nästa gång hon blir räddd för allt var som bortblåst igår.  Vi vet ju att detta går i perioder och gör ingen stor grej av det heller.
 
Kul att ni gillar att gå in på bloggen när Isabelle är på hoppträning och vi har nog aldrig haft så många besökare som när hon tränat för en tränare som Nils. =)   Både jag och Isabelle gillar Nils som tränare så vi förstår om ni vill hänga med på hennes hoppträningar och Fredrik filmade träningen.
 
Det är så himla kul att det går så fort framåt på dessa hoppträningar och att Nils är på henne och  kan verkligen rekomendera att ni börjar träna för Nils om ni vill ha en duktig hopptränare. =)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo