» Hämta halm och hundarna

 
Söndag och hämta halm idag och fixa och dona här hemma och det har typ regnat hela natten och enligt klart.se ska det även regna hela dagen.
 
Vi har två hundar en dansk/svensk gårdshund  med bra stam och även en blandrashund med raserna chihuahua och pinscher.
 
Båda hundarna är väldigt aktiva och rör sig väldigt mycket och gillar att vara där det händer saker. De gillar även båda att ha koll på flocken alltså vi människor. 
 
Vi fodrar våra hundar med Tasty hundfoder och även färskfoder från Halla foder och då är det kyckling exklusiv vi ger och så får de även matrester och vatten. Och så skämmer vi bort våra hundar med olika hundgodis.
 
Torrfodret Tasty köper vi hos en återförsäljare i Götene och de finns ju i hela Sverige och många jaktlag brukar fodra med detta foder.  
 
Direktförsäljning gör att vi kan erbjuda ett svenskt hundfoder av hög kvalitet till ett riktigt bra pris.
Hemligheten heter direktförsäljning. Genom att kapa mellanleden och leverera direkt till hundägaren utan andra intressenter än jakt- och hundklubbar kan vi pressa priserna utan att tumma på kvaliteten. Det är därför du inte hittar Tasty i butiken. Däremot går det alldeles utmärkt att beställa här på nätet. Både till din egna hund och till jaktlaget eller din klubb.
 
Detta är inget sponsrat inlägg utan jag vill bara tipsa om ett bra torrfoder till hund.  Dessutom tillverkas detta i Sverige i Småland.
 
Vi har fodrar med Tasty Energi eftersom våra hundar är väldigt aktiva. Gå in och läs på deras hemsida http://www.tasty.nu/  Vi ger 240kr för 15kg säck.
 
Hundarna får fri tillgång till detta fodret och vi ger det både uppblött och torrt till dem och givetvis fri tillgång till vatten.  För våra hundar funkar det alldels utmärkt att ha fri tillgång till fodret men andra hundar som inte är lika aktiva som våra hundar ska man inte ge fri tillgång. = Sånt man vet bäst om sin egna hund vad den behöver för att inte bli för fet eller för smal.
 
 
 
Sen får våra hundar som jag skrev innan färskfoder från Halla foder och det får de en bit i det blöta torrfodret och vi ger kyckling exkslusiv och de kostar 22kr/styck på Skara Hästsport. Finns hos flera återförsäljare bara kolla på deras hemsida.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo