» Söndag

 
En grådassig dag och regnet hänger i luften, har säkert regnat inatt men då har jag sovit så himla hårt hihi. 
Varför är det alltid  när man varit iväg på hopptävling att man blir  så himla trött efteråt? Skulle ju gjort massor när vi kom hem igår men icke sa nicke det var bara och lägga sig på soffan och vila lite.🙈
 
Tävlingen igår gick väldigt bra och tjejerna får vara nöjda över sina rundor med Speedy. Brukar inte vilja skylla på hästen men denna tävlingen får helt enkelt Speedy ta på sig sitt ondödiga stopp i båda klasserna. 
Speedy var himla fin och hoppar grymt fint och vi alla är nöjda med honom. ❤
 
Vi kommer också göra lite ändringar framöver så sista gången Isabelle hoppar för Lennart blir på torsdag. Ska snacka mera om detta på torsdag men känner att det är bättre att vi tar en paus och tränar för en annan tränare så slipper Wilma vara reserv och hela tiden tänka på om hon får vara med och hoppa eller inte.
Hos den andra tränaren är båda välkomna att träna och de kan ha kul ihop tjejerna. Förstår ju när gruppperna är fulla och Wilma enbart är reserv.
 
Isabelle gillar att träna för Lennart men kan ju vara bra att göra en paus och få känna att de har kul ihop tjejerna och känna att de båda kan träna för en tränare och slippa tänka från vecka om Wilma kan vara med eller inte.
 
Det blir nog toppenbra detta för tjejerna att de kan hoppa ihop och få tid tillsammans och ha kul ihop.
 
 
Härligt med lite extra dagar med ledighet och vad ska ni hitta på för kul?
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo