» Tipsa om läckra marmorbord soffbord

Nu börjar gräset bli grönt på gräsmattan och man ser att det börjar växa upp gräs i hagarna som vi har harvat. 💚
En härlig period vi kommer in i, och även sett några blommor som kommit upp i backen och man njuter av att vara utomhus och få se solen värma.
 
Jag tror att ju äldre jag blir så försöker man hitta den där lilla saken att bli glad åt och inte kräva att man ska bli glad åt en  dyr present utan det vanliga vardagliga som redan finns som är gratis , tex som att solen lyser, gräsmattan blir grönare, och bara få andas in frisk luft.
Jag tror ni vet vad jag menar, för vi svenskar är ju bra på att klaga annars och glömma att njuta av hur fint vi har det i Sverige.
 
På tal om något helt annat , håller jag på och tittar runt på olika marmorbord alltså soffbord och svårt att bestämma mig vilken färg på marmorbordet eller om det ska vara runt bord eller fyrkantigt.
Tycker svarta marmorbord är snygga med svart underrede, men eftersom vi har en svart lampa i vardagsrummet och en dyrare svart matta så blir det nog tokigt att köpa ett svart marmorbord med svart underrede. 
Vill ju heller inte byta ut mattan för den kostade ju en hel del att köpa. Får nog inse att det blir för mycket svart eller kan det blir för mycket svart?
Annars är ju vitt marmor snyggt med underrrede med matt mässing, eller brun marmorskiva med  matt mässing.
Tål att fundera på.  
Ni får gärna tipsa om vart ni har köpt för marmorbord och gärna bild.
 
Nu åter till ponnyerna och ikväll blir det hoppträning för tjejerna för Lennart Lindelöw, även Wilma kom med , då snälla Åsa avstod sin plats denna gången. 
Tror det inte är många träningar kvar för Lennart denna gången , vet mer ikväll. 
Isabelle gillar att träna för Lennart så hon vill gärna fortsätta träna där men det kan ju bli lite tråkigt för Wilma om hon inte får träna för någon tränare för just nu är platserna fulla i grupppen.
 
Det vet vi väldigt väl när Isabelle gick i Juniortoppen och hon åkte och tränade för hopptränare och medryttaren fick aldrig tillfälle att få följa med för det var fullt i gruppen. Sånt vet vi om att det kan kännas lite orättvist.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo