» Frisören och hoppträning

I fredags så var jag hos frisören. Så himla skönt att få håret klippt och slingor.
 
Efter det så hopptränade Isabelle med Pantis och jag är grymt imponerad av att Isabelle inte gav upp utan istället kämpade på även fast det gick lite för fort ibland. 
 
Kan klart och tydligt skiva att jag själv var en nervös mamma för jag vet ju att Pantis är en svår ponny och tänkte för mig själv nu är det kört nu lär hon sluta med att rida och nu lär självförtroendet få sig en törn igen.
Men GUD så fel av mig som mamma att tänka så för Isabelle var riktigt TAGGAD att få hopppträna med Pantis och hon var en riktig TUFFING.
 
Innan har hon ju tjatat hål i huvudet på mig att hon skulle rida och ta med Pantis antingen på fredag eller lördag och hon hade visst skickat till Lennart och frågat vad det skulle bli för träning och han hade svarat henne att det blir enkel  lydnad.
 
Jag själv fortsatte att säga till henne att du ska inte rida dig in mera på ponnyn innan du tar med henne på hoppträning och hon nämnde då att hon hade skrivit till Lennart och han hade svarat henne och då hade jag inget att säga till om. 
 
Hon gjorde iordning ponnyn för att sen lasta på och en stolt och glad tjej som sitter i bilen att få ta med Pantis.
 
Jag som mamma får äta upp att denna ponny kommer att ta tid för Isabelle att rida in sig på och lära om från hur Speedy är att rida och bara låta henne få tuta och köra på med Pantis.
 
Idag tar hon med Speedy på hoppträningen. =)
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo