» Lördag och byta tränare igen

Härligt med lite sovmorgon och starta dagen med frukost i soffan och titta på youtube-vloggar. Det känns som en lugn dag att starta dagen med, precis som andra som gillar att läsa tidningen på morgonen.
 
Fredag kväll var vi hela familjen och spelade bilbingo och riktigt kul fredagsnöje tyckte barnen som vill spela en annan dag till.
 
Innan vi skulle börja träna för Emma igen så har jag pratat med Gustav som precis flyttat hit till Falköping att Isabelle skulle träna för honom och på torsdag blir första träningen här hemma och skönt att slippa åka iväg till träningar och istället ha träningar här hemma  och bara gå utanför dörren.
Tack snälla Gustav för att du är snäll och kommer hit och har träningar för Isabelle.  
Ni som följer Isabelle på instagram vet redan vilken Gustav det är hon ska träna för.
 
 
I onsdags var sista träningen för Emma för uppehåll under Falsterbo och semester , sen fick vi reda på dagen efteråt att träningarn skulle flytta till ett annat ridhus och till ett annat ställe som jag tycker ligger lite för långt bort att åka till. 
 
Kommer givetvis att visa flera bilder från Edinburgh ska bara få tid till att lägga upp de här, men det kommer.
Kan ju bli bra att inte visa allt på en gång heller.
 
Isabelle fyller ju år den 3 Juli och hon har redan nu fått en för tidig födelsedagspresent en ny vlogg-kamera , och jag har även beställt ett nytt stativ till kameran som kommer senare. 
Just nu har hon mycket nytt att lära sig med nytt redigeringsprogrammet att det kan ta lite längre tid innan vloggarna kommer upp på Youtube.
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo