» Påsklov

Barnen har påsklov och njuter av att vara lediga och inga direkta måsten nu när det är lov.
 
Det märks på barnen att de behöver lite lov för att kunna ta sovmorgon och bara njuta och inga krav och den där stressen som är på vardagar med alla aktiviteter de ska på och hinna med på eftermiddagen/kvällen med hästar och fotboll och läxor och även hinna umgås med vänner.
 
Nu ska det ha påsklovet av att ta dagen som den kommer och vi har inga grejer planerade att göra utan vi tar dagarna som de kommer. 
 
Vad ska ni hitta på på påsklovet? Ni kanske har någon resa som är inplanerad eller gör tvärt om att eran påskvecka är full av stress och måsten.
 
Fixade Pantis licens igår och Isabelle och Wilma är anmälda till en tävling i Tidaholm.
Vi vet ju om hur Pantis är så vi har inga direkta förväntningar eller krav utan vill att Wilma ska prova.
 
På tal om det här med att tävla så tävlar inte Isabelle mot någon annan än mot sig själv. Reagerade lite i efterhand mot när en person nämner till Isabelle att vi ska tävla mot varandra och jag som mamma vill inte att Isabelle ska ha något krav eller måsten när hon är på tävling utan hon ska tävla för att hon ska tycka det är roligt och ha kul med sin ponny.
Går det dåligt en dag på tävling så är det bara att anmäla till en ny tävling och det är ju inte mellan liv och  död det handlar om.
 
Det jag vill få fram är att det är samma med Wilma och hon ska inte ha några som helst krav på att nu jävlar måste jag bevisa för Caroline och Fredrik att jag vill rida så bra som möjligt och vinna.  Vi vet hur Pantis är och hur hon stressar upp sig och Wilma ska bara tävla för att hon ska känna glädjen av att tävla och ingen press.
 
Det jag vill få fram är ju att det finns ju flera tävlingar och inte göra någon stor grej av det hela.
 
Sen förstår jag andra som tänker annorlunda och det är upp till andra, vi jämför oss inte med andra och det VILL jag LÄRA min dotter att när hon är på tävling jämför hon inte hur någon annan rider.
 
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo