» Tisdag och nytt mobilskal

 
Var på Audio Video i Skara igår och köpte mig ett nytt mobilskal till min mobil.  Blev ett från Ideal of Sweden i den färgen som ni kan se på bilden över. Tycker jag var riktigt fin skal och egentligen skulle jag köpt ett mobilskal när vi var på Ullared sist men glömde av det, ni vet det är ju billigare där med mobilskal.
 
Är nöjd över skalet men lite att jag ångrar mig nu för jag har ju alltid haft "plånbokskal"  till mobilen för att kunna ha bankkortet och id-kortet i samma och nu får jag börja använda min Michel Kors plånbok igen och gå med dubbla saker.
 
Vi var ju inte enbart för att köpa mobilskal på Audio Video utan Isabelle fotograferade sig där inne för att ha kort för att vi ska till banken imorgon onsdag för att fixa så hon får eget bankkort och id-kort plus att hon ska ha en bild på Speedy på sitt bankkort.
William har ju haft sitt bankkort länge nu och han är duktigt på att spara och hamstra sina pengar. 
Isabelle är också duktig på att spara sina pengar men hon gillar mer att spendera sina pengar.
 
Det är kul när barnen blir större och får hantera sitt egna barnbidrag och förstå pengarnas värde och vad som ska räcka till vad och även spara. När vi är och handlar mat tex får de vara med och se vad allt kostar och att man måste ha en sparad  buffert om något händer.
 
Det är kul att ha vuxenprat med sina barn och jag nämner även till mina barn att pengar är också inget man pratar till andra till utan det är något personligt och rör enbart en själv.
 
Vi sparar även i fonder till barnen som de kommer få bestämma själva över sen när de blir 18år.
 
Imorgon onsdag kommer det gå åt en heldag för alla ärenden som ska göras och vi ska även åka iväg till ett  ställe men inget jag kommer skriva om här vad vi ska göra. Det är ju det som är så bra när man har blogg man väljer själv vad man vill bjuda på att skriva om. 
 
Som jag och Fredrik köpte ju vårat första hus när jag var 20 år och Fredrik 25 år så vi vet vad spara handlar om.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo